Scrie-ne pe: hello@crearelogo.ro

Suntem prezenti pe:

Comenzi: +4 0787 462 198

 

Termeni si conditii

actualizat: Octombrie 2017
 1. COMPANIE

  SparkWeb Solutions SRL, Str. Dudului nr. 7, Sector 6, Bucuresti, Romania


 2. INFORMATII IMPORTANTE

  Ar trebui să citiți cu atenție următorii termeni și condiții. Achiziționarea sau utilizarea produselor noastre implică faptul că ați citit și ați acceptat acești Termeni și condiții.


 3. LICENTA

  Site-ul nostru vă oferă patru tipuri posibile de licență pentru a utiliza modelele de logo și alte produse (“produsele”) vândute prin intermediul site-ului nostru de către noi, în conformitate cu acești Termeni și condiții (“licența”) emise de compania noastră urmează:

   

  1. LICENTA EXTINSA

   Aveți dreptul să redistribuiți sau să revânduiți produsele dvs. create de nenumărate ori. Prețul pentru licența extinsă este de jumătate din prețul de cumpărare al șablonului.

  2. LICENTA UNICA

   Vi se acorda o licență de cumpărare definitiva. Acest tip de licență garantează faptul că sunteți ultima persoană care a cumpărat acest șablon. După achiziție, șablonul este eliminat definitiv din site-ul nostru și nu mai este disponibil niciodată pentru alți clienți.


 4. IMAGINI, FONTURI SI FISIERE VECTORIALE

  Toate materialele grafice si fonturile folosite în produsele noastre sunt gratuite sau au fost achizitionate drepturile de refolosire, și fac parte integrantă din produsele noastre. Orice fel de utilizare sau distribuire separată este strict interzisă. Toate imaginile și ilustrațiile utilizate în șabloane vin într-un singur strat sau formate din mai multe straturi.

  Fiți informat că pentru editarea acestor efecte veți avea nevoie de software și abilități adecvate. Varianta alternativă este să ne angajati pe noi pentru a face aceste modificari


 5. MODIFICARI

  Sunteți autorizat (ă) să faceți modificările necesare pentru produsele noastre pentru a se potrivi scopurilor dvs. în conformitate cu tipul de licență pe care îl achiziționați.

   


 6. CESIUNE

  Drepturile de autor sunt cesionate automat cumparatorului daca acesta achizitioneaza licenta unica.


 7. POLITICA NOASTRA DE RETURNARE

  Deoarece CreareLogo.ro oferă produse ne-tangibile și irevocabile, nu emitem rambursări după expedierea produsului, pe care îl confirmați înainte de a achiziționa orice produs pe site-ul nostru. Asigurați-vă că ați citit cu atenție secțiunea “surse disponibile”. Facem excepții numai cu această regulă atunci când produsul pare să nu fie așa cum este descris de la caz la caz, la discreția noastră. Termenul limită pentru solicitarea de rambursare este de o săptămână după data livrării. Rambursarea este emisă după ce primim o renunțare la drepturile de autor semnate de dvs. Aceasta este o condiție necesară.


 8. PROPRIETATE

  Produsele noastre sunt furnizate “ca atare” fără garanții de orice fel, exprimate sau implicite. Compania sau agenții săi nu pot fi răspunzători în nici un caz de niciun fel de daune, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, directă, indirectă, specială, punitivă, incidentală sau consecventă sau alte pierderi rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza produsele noastre.


 9. SERVICII TERTE

  Oferim servicii conexe de modificare sau realizare de materiale grafice personalizate in functie de nevoile dvs. Puteti achizitiona aceste servicii doar prin cererea de oferta in prealabil sau puteti cere modificarea materialelor grafice achizitionate din magazin, contra-cost, in functie de cerintele dvs. specifice.


 10. INREGISTRARE/ACHIZITIE

  Achizitionarea de materiale grafice de pe site-ul CreareLogo.ro va obliga sa va creati un cont. Crearea contului este gratuita si sunteti de acord sa furnizati datele dvs. corect. Fiecare inregistrare este personala.

  CreareLogo.ro isi rezerva dreptul de a suspenda/sterge sau anula inregistrarea oricarei persoane care va folosi acest site intr-un mod nepermis.


 11. ERORI, CORECTII SI SCHIMBARI

  Ne rezervăm dreptul, la propria discreție, de a edita sau șterge orice documente, informații sau alt conținut de pe site.


 12. CONTINUT TERTI

  Conținutul terților poate apărea pe acest site sau poate fi accesibil prin intermediul link-urilor de pe site. Noi nu suntem răspunzători și nu ne asumăm nicio răspundere pentru declarațiile, opiniile, reprezentările sau orice altă formă de conținut de pe site-urile tertilor, pentru orice greșeli, denaturări ale legii, defăimare, omisiuni, falsitate, obscenitate, pornografie sau profanitate. Înțelegeți că informațiile și opiniile din conținutul părții terțe reprezintă doar gândurile autorului și nu sunt nici aprobate, nici nu reflectă neapărat credința noastră.


 13. ACTIVITATE NELEGALA

  Ne rezervăm dreptul de a investiga plângerile sau încălcările semnalate ale prezentului Contract și de a lua orice acțiune pe care o considerăm potrivită, incluzând dar fără a se limita la raportarea oricărei activități ilegale suspectate oficialilor legali, autorităților de reglementare sau altor terțe părți și dezvăluirea oricăror informații necesare sau adecvate la astfel de persoane sau entități legate de profilul dvs., adresele de e-mail, istoricul de utilizare, adresele IP și informațiile despre trafic.


 14. LIMITARE A RASPUNDERII
  1. Noi și orice parte afiliată nu vom fi răspunzători pentru
   1. nici o pierdere, rănire, revendicare, răspundere sau daune de orice natură care rezultă în vreun fel de orice erori sau omisiuni din Site sau orice servicii sau produse care pot fi obținute din acestea,
   2. indisponibilitatea sau întreruperea site-ului sau a oricăror caracteristici ale acestuia,
   3. utilizarea de către dvs. a Site-ului,
   4. conținutul din Site, sau
   5. orice întârziere sau eșec în performanța dincolo de controlul unei părți acoperite.
  2. răspunderea globală a noastră și a părților afiliate în legătură cu orice revendicare care decurge din sau în legătură cu site-ul și / sau produsele, informațiile, documentele și serviciile furnizate în prezentul document sau prin prezenta nu va putea depăși 100 Lei, iar această sumă va fi maximul unei daune pe care o puteți avea împotriva noastră și a oricărei părți afiliate.

 15. PLATI

  Reprezentați și garantați că, dacă achiziționați ceva de la noi, acest lucru

  1. orice informație de plata furnizată este adevărată și completă,
  2. taxele sunt suportate de dvs. si vor fi onorate de banca dvs.
  3. veți plăti costurile suportate, inclusiv taxele aplicabile.

 16. DREPTUL LEGISLATIV SI JURISDICTIA

  Prin accesarea acestui site, sunteți de acord că toate aspectele legate de accesul și utilizarea acestui site și / sau a produselor acestuia sunt reglementate de legile Romaniei, fără a ține seama de principiile conflictului de legi. Sunteți, de asemenea, de acord și prin prezenta să vă supuneți jurisdicției și locului exclusiv personal al instanțelor de stat, cu privire la orice chestiuni legate de accesul sau utilizarea acestui site și / sau a produselor sale.


 17. DEZVALUIREA INFORMATIEI

  Nu aveți dreptul să dezvăluiți informații despre o comandă, inclusiv, dar fără a se limita la, codul de comandă, linkul de descărcare etc.


Compania noastră își rezervă dreptul de a modifica sau modifica termenii și condițiile fără notificare prealabilă.